INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Surpriză pe piața transferurilor » Un campion european va ajunge la Swansea

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat joi, 31 august 2017 14:11

Aproape de finalul celei mai nebune perioade de transferuri din ultimii ani, presa din Germania anunță încă un transfer surprinzător.

Conform jurnaliștilor de la Kicker, internaționalul portughez Renato Sanches va fi cedat de Bayern Munchen la Swansea, ocupanta locului 13 în acest sezon de Premier League. Bavarezii vor primi 8,5 milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon al jucătorului care a triumfat vara trecută în Franța, la Campionatul European.

Deși este văzut ca unul dintre viitorii fotbaliști de top ai continentului, lui Sanches i-a fost greu să se impună într-o echipă plină de vedete, astfel că nemții vor să îi acorde șansa de a prinde mai multe minute într-un campionat de o valoare apropiată Bundesligii.

Un rol important în realizarea acestui transfer l-a avut și antrenorul galezilor, Paul Clement, cel care înainte de a deveni managerul lui Swansea, a ocupat banca lui Bayern, în calitate de asistent al lui Carlo Ancelotti, astfel că italianul a avut încredere că englezul îi poate finisa calitățile jucătorului crescut de Benfica.

Conform aceleiași publicații din Germania, contractul semnat de cele două părți nu include nicio clauză conform cărora echipa din Premier League îl poate achiziționa definitiv pe Sanches, așa că fanii campionilor Germaniei nu au de ce să se îngrijoreze că l-ar putea pierde pe talentatul tânăr.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează