INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Tamaș de la Bayern! Scandal cu o vedetă a lui Pep Guardiola: unde a plecat la 3 dimineața?

Vidal, alături de fostul coechipier, portarul Buffon, foto: reuters +1   FOTO
Vidal, alături de fostul coechipier, portarul Buffon, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 10:51

Bayern Munchen a obținut doar o remiză pe terenul vicecampioanei Europei, Juventus, după ce a condus cu 2-0, dar la conferința de presă de după meci, Pep Guardiola s-a declarat satisfăcut de rezultat.

Tehnicianul spaniol nu va fi însă la fel de mulțumit de informația făcută publică de jurnaliștii de la Bild, care dezvăluie că unul dintre starurile lui Pep a părăsit hotelul în mijlocul nopții.

Conform publicației germane, Arturo Vidal s-a urcat într-un taxi la ora 2.25 și a plecat din hotelul unde erau cazați bavarezii.

Nu se știe însă care a fost destinația fotbalistului. Nu este prima dată când viața extrasportivă a lui Vidal este subiect de discuție.

Vara trecută, jucătorul din Chile a fost implicat într-un accident rutier, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Mijlocașul de 28 de ani, transferat de bavarezi în această vară chiar de la Juventus, a fost integralist în partida de la Torino.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează