INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Tatăl lui Neymar, noi dezvăluiri despre transferul la PSG: "Dacă dorea Balonul de Aur, rămânea la Barcelona" » Cine s-a opus transferului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 10:50

Neymar Santos Sr., tatăl lui Neymar, a vorbit despre transferul atacantului brazilian la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

Tatăl brazilianului de 25 de ani a dezvăluit că el i-a spus să nu plece de la Barcelona și a declarat ce l-a motivat pe Neymar să se transfere la PSG.

"Eu am ezitat până în ultimul moment. I-am spus că cea mai bună alegere este să rămână la Barcelona, dar el a vrut să își asume un risc. A fost greu, dar Neymar a vrut o provocare. Eu l-am susținut.

Am fost mândri când a fost prezentat la PSG. Imaginea lui a fost proiectată pe Turnul Eiffer și a fost incredibil. Iubește totul aici.

Neymar a fost motivat de dorința de câștiga Champions League cu PSG. Dacă el trebuie să câștige Balonul de Aur, îl va câștiga. Dar nu cred că asta își dorește. Dacă dorea să câștige Balonul de Aur, ar fi rămas la Barcelona. A semnat un contract pe 5 ani, deci avem 5 ani ca să câștige Champions League", a spus Neymar Sr. pentru Telefoot.

În 8 meciuri la PSG, Neymar are 8 goluri și 7 pase de gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 Octombrie 2017, 11:53

A plecat pentru ca statea in umbra lui Messi si pentru bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează