INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID, MARȚI, 21:45, PROTV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Tatăl unuia dintre cei mai promițători tineri din Europa dezvăluie: "Îl strigam Figo atunci când era mic"

Christian Pulisic (dreapta) // Foto: Guliver/GettyImages
Christian Pulisic (dreapta) // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 20:56

Mark Pulisici, tatăl mijlocașului american Christian Pulisici (19 ani), jucător la Borussia Dortmund, a dezvăluit că fotbalistul era mare fan Figo în copilărie, când urmărea des meciurile lui Real Madrid.

"L-am strigat Figo de când era foarte mic, pentru că am urmărit mult echipa Realului în acei ani. Îi plăcea stilul de joc al lui Figo, așa că i-am cumpărat un tricoul cu numele lui", a povestit tatăl lui Pulisici pentru goal.com. 

Pe de altă parte, acesta a adăugat că Borussia Dortmund este clubul perfect pentru fiul său în acest moment al carierei. 

"Borussia Dortmund este clubul perfect, îi place la nebunie. Trebuie să ne amintim că este în creștere și în dezvoltare din punct de vedere fizic, așa că este bine să-l vedem continuând aici", a adăugat Mark Pulisici. 

La doar 19 ani, Pulisici are deja 60 de meciuri și 9 goluri la echipa de club, precum și 18 meciuri și 7 goluri la echipa națională a Statelor Unite. Mijlocașul este al optulea cel mai tânăr debutant din istoria Bundesligii, bifând primele minute la 17 ani, patru luni și 12 zile.

  • Borussia Dortmund întâlnește marți pe teren propriu Real Madrid, de la ora 21:45, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Meciul va putea fi urmărit în direct pe ProTV și TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează