INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVETEXT

Te consideri microbist? 5 meciuri pe care nu ai voie să le ratezi în acest weekend » Toate sînt liveTEXT pe GSP.RO

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 10:35

Iubitorii fotbalului pot urmări în acest weekend 5 partide foarte spectaculoase, care pun față în față echipe de tradiție ale fotbalului românesc, dar și echipe cu loturi de peste 300 milioane de euro.

GSP.RO a făcut o selecție de 5 partide pe care nu trebuie să le ratezi în acest weekend dacă te declari microbist. Toate meciurile pot fi urmărite liveTEXT pe GSP.RO. CLICK PENTRU LIVE!

1. DINAMO - RAPID (AZI, 19:00, DIGI1, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO)
Chiar dacă cele două echipe nu se mai află în fruntea clasamentului, rămîn în continuare printre cele mai iubite formații din România, iar un meci dintre ele este întotdeauna spectaculos și imprevizibil.

2. SEVILLA - BARCELONA (AZI, 21:00, DIGI2, LIVETEXT pe GSP.RO)
9 februarie 2014, de atunci n-a mai pierdut Sevilla pe teren propriu. Au trecut 14 luni în care echipa lui Raul Rusescu n-a mai cunoscut gustul înfrîngerii pe Ramón Sánchez Pizjuán. Ultima care s-a impus aici a fost chiar Barcelona, scor 4-1. Meciul se anunță a fi unul foarte interesant.

3. ASTRA - STEAUA (MÎINE, 19:30, DIGI1, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO)
Înfrîngerea cu Petrolul nu i-a picat deloc bine Stelei, care nu mai are voie să facă nici un pas greșit pentru a nu avea emoții în ceea ce privește al 26-lea titlu de campioană. Astra a fost însă mereu un adversar care i-a pus probleme, mai ales la Giurgiu. Meciul cu siguranță va fi unul foarte încrîncenat, victoria fiind importantă pentru ambele formații.

4. MONCHENGLADBACH - DORTMUND (AZI, 16:30, LIVETEXT PE GSP.RO)
Gazdele de azi se pot lăuda cu faptul că au luat 4 dintre cele 6 puncte celor de la Bayern Munchen, formație care domină autoritar Bundesliga. Chiar dacă este pe locul 3, Monchengladbach va avea un meci foarte greu cu Dortmund. Oaspeții au terminat turul la retrogradare, însă acum trag tare pentru a prinde Europa League. În ultimele 7 etape au de recuperat 6 puncte față de Augsburg.

5. MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY (MÎINE, 18:00, EUROSPORT, liveTEXT pe GSP.RO)
"Cetățenii" au cîștigat ultimele 4 meciuri directe împotriva rivalilor, însă de această dată "diavolii" pleacă din postura de favoriți. Cu 5 victorii în ultimele 5 meciuri, United a trecut peste City în clasament, iar acum țintește locul 2, ocupat de Arsenal, care are un punct mai mult. Meciurile dintre cele două rivale din orașul Manchester au fost mereu interesante și așa ne așteptăm să fie și de această dată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mihai_s
mihai_s  •  11 Aprilie 2015, 16:34

echipa lui rusescu n-a mai pierdut acasa de o zi jumate

balauru48
balauru48  •  11 Aprilie 2015, 12:58

sevilla, echipa lui rusescu ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează