INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Tensiune la Bayern! Guardiola, la un pas de bătaie în vestiar

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 11:01

Pep Guradiola a avut o dispută aprinsă cu membrii echipei medicale după meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor, disputat cu Atletico Madrid (2-2 la general), în urma căruia bavarezii au fost eliminați din competiție.

Conform Bild, Pep a mers la cabine după meci și a strigat la membrii din staff-ul medical: "Godin a fost accidentat și a revenit după o săptămână, nu știu de ce voi nu puteți să-mi recuperați jucătorii!"

"Acest lucru este inacceptabil, ai avut toți jucătorii la dispoziție, cu excepția lui Robben și Badstuber", a fost răspunsul dat de unul dintre fizioterapeuți, moment în care conflictul a fost pe cale să degenereze.

Sursa citată susține că cel care a interevnit și a calmat spiritele a fost Frank Ribery.

Nu este prima dată când Guardiola intră în conflict cu echipa medicală de la Bayern. În aprilie 2015, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, doctorul echipei timp de aproape 40 de ani, și-a dat demisia de la Bayern în urma unei dispute cu antrenorul catalan.

Atunci, Bayern a pierdut manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor, scor 1-3 cu Porto, iar echipa medicală a fost făcută responsabilă de eșec, pentru că Bayern i-a avut indisponibili pe Franck Ribéry, Arjen Robben, David Alaba, Bastian Schweinsteiger și Javi Martínez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
thereem
thereem  •  06 Mai 2016, 12:29

are dreptate sa fie nervos Guardiola.Doctorii de la Bayern nu folosesc Anticarcel.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Mai 2016, 11:53

Mai fratilor, lasati-l pe Guardiola, scrieti de Ninel *** dupa ultimele articole cu privire la lipsa apei in cantonamente. In rest, ati facut confunzie, el era ala cu bataia nu Guardiola...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează