INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Tensiuni între sud-americani la PSG: ”Ar trebui să gândiți înainte să puneți grupul în pericol”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 09:56

Căpitanul Thiago Silva i-a certat pe Cavani și Pastore, care au întârziat după vacanța de iarnă. ”Pastore vrea să plece”, a anunțat brazilianul. ”Nu e adevărat. N-am vorbit niciodată cu Silva de viitorul meu”, a răspuns argentinianul.

Sunt două tabere clare în lotul lui PSG. Deloc prietene. Și nu se luptă pentru putere și influență sud-americanii cu toți ceilalți. Nu, sud-americanii se duelează între ei. Grupul brazilian, întărit de transferurile lui Neymar și Dani Alves, i-a copleșit pe cei de limbă spaniolă. Iar tensiunea crește.

A fost mai întâi "penaltygate", acea gâlceavă la 11 metri între Neymar și Cavani care a aprins vestiarul în septembrie și octombrie. Acum, altă ceartă. După ce Cavani și Pastore au întârziat la întoarcerea din vacanța de iarnă, căpitanul Thiago Silva i-a criticat în fața jurnaliștilor.

"Silva nu știe care e problema mea"

"Gestul nu a fost frumos, nu a fost bun pentru echipă, pentru club. Ar trebui să gândiți înainte să puneți grupul în pericol", a declarat brazilianul, nuanțând: "E o diferență între Pastore și Cavani. Din ce știu eu, Pastore a anunțat clubul că vrea să plece, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un acord. La Cavani, e altceva".

Cavani nu a comentat. În schimb, argentinianul a reacționat. Vehement. "Nu e adevărat. Nu am vorbit niciodată cu Silva de problema mea, de viitorul meu. Și nu am pus presiune pe nimeni, nu e stilul meu.

Silva nu știe ce problemă am avut și de ce am întârziat", a declarat Pastore, repetând: "Întotdeauna am spus că îmi doresc să plec ultimul de la Paris". 

10 jucători sud-americani are PSG în prezent: 6 brazilieni, 3 argentinieni și un uruguayan

"Întotdeauna am fost loial. Nu doresc să plec. Din contră, mi-ar plăcea să-mi închei cariera la Paris" Javier Pastore, mijlocaș PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează