INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ter Stegen, uluit de remarca rasistă a unui microbist la adresa unui coleg de la Barcelona » Reacția fantastică a portarului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 16:14

Marc Andre Ter Stegen, portarul Barcelona, a răspuns la mai multe întrebări pe Twitter și a avut parte de un moment neplăcut.

Un fan a avut o remarcă rasistă l-a întrebat pe portar dacă francezul Samuel Umtiti ar trebui să fie titular în defensiva Barcelonei, având în vedere că jucătorul este de culoare.

Portarul neamț nu a ezistat și a răspuns imediat, într-o manieră elegantă, și l-a pus la punct de fan.

"Rețelele sociale ne permit să exprimăm ce vrem, dar pentru comentarii rasiste și lipsite de respect, ca al tău, nu este loc", a scris Ter Stegen pe Twitter.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează