INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Termen în procesul lui Cristiano Ronaldo chiar înainte de El Clasico » Cine va fi audiat + suma uriașă pe care ar putea s-o plătească

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 14:25

Pe 22 decembrie, cu o zi înainte de Real Madrid - Barcelona, va avea loc un nou termen în procesul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de fraudă fiscală.

Potrivit presei din Spania, procuoror Eva G. M, care a instrumentat cazurile lui Jose Mourinho și Angel Di Maria, va depune mărturie ca martor în cazul lui Ronaldo.

În plus, inspectorii de la Fisc vor ca, în cazul în care Ronaldo va pierde procesul, starul portughez să plătească 30 de milioane de euro, sumă care reprezintă o amendă și banii pe care nu i-a dat statului.

Ronaldo este acuzat că nu a plătit taxe în valoare de 14,7 milioane de euro, între 2011 și 2014, și că a creat în 2010 o firmă pentru a ascunde banii câștigați din drepturile de imaginie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează