INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Terry ia in calcul retragerea din fotbal: "Am să mă consult și cu familia, iar apoi voi lua o decizie"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 09:38

Căpitanul lui Chelsea, gol și gafă monumentală la 1-1, are oferte să continue în Premier sau în China, dar, la 36 de ani, e tentat să renunțe definitiv.

Sentimente amestecate pentru John Terry, luni, la finele meciului cu Watford (4-3). Trebuia sa fie seara lui și chiar așa a părut, până la un punct. Titular, banderola din nou pe umăr și gol marcat la unul din ultimele meciuri în tricoul lui Chelsea, în fața propriilor fani. Ce-și putea dori mai mult? Dar la nici două minute după ce a deschis scorul, dezastru! Pasă lui Capoue, cu capul, 1-1. Un scenariu care l-a pus în lumină pe Terry din ultimele sezoane la albaștri și peste care apărătorul de 36 de ani n-a putut să treacă.

"A fost dur pentru mine în seara asta. Dar dacă la 14 ani aș fi putut scrie istoria carierei mele așa ar fi arătat. Celebrând titlul la ultimul sezon în tricoul lui Chelsea"
John Terry, căpitan Chelsea

491 de meciuria bifat apărătorul lui Chelsea în Premier League

41 de goluria înscris Terry în carieră. E fundașul din Premier cu cele mai multe reușite

La final și-a așezat coroana pe cap, a sărbătorit titlul alături de coechipieri și fani, însă la întâlnirea cu jurnaliștii a devenit grav: "Am zis că după ce mă voi despărți de Chelsea, la vară, voi continua să joc. Dar să știți că iau în calcul, foarte serios, și varianta unei retrageri definitive din fotbal. Am să mă consult și cu familia, iar apoi voi lua o decizie".

Ceea ce înseamnă că, în ciuda ofertelor de la Bournemouth, Stoke sau West Brom, meciul cu Sunderland, de duminică, ar putea fi chiar ultimul pe scena Premier League. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Mai 2017, 10:22

Terry a fost foarte bun. Stapan si sigur in zilele lui multe din cariera de fotbalist. Ma bucur ca mi-a fost contemporan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează