INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Tevez, despre cei care-l plătesc cu 40 de milioane anual: "Nu vor ajunge la nivelul nostru nici în 50 de ani"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 11:25

Carlos Tevez, atacantul de 33 de ani al lui Shanghai Shenhua, a declarat într-un interviu pentru SFR Sport: "Chinezii nu au talentul natural al sud-americanilor și europenilor. Parcă de-abia învață fotbalul". 

În decembrie, Carlos Tevez a semnat pe două sezoane cu Shanghai Shenhua, devenind cel mai bine plătit jucător din lume. 40 de milioane de euro salariu anual! Impactul lui asupra campionatului chinez a fost însă minim. Echipa are 6 victorii și 12 înfrângeri, e pe locul 12 după 25 de etape. Și Tevez are 3 goluri și 4 assisturi în 13 partide disputate.

După ce antrenorul Wu Jingui i-a reproșat că e supraponderal, iar președintele Wu Xiaohui a admis că "Tevez e departe de așteptările noastre", atacantul argentinian a lovit fotbalul de lângă Marele Zid. "Chinezii nu au talentul natural al sud-americanilor și europenilor.

Pur și simplu, nu sunt buni, acum sunt ca niște copii care de-abia învață fotbalul", a declarat Tevez televiziunii franceze SFR Sport. Anunțând: "Nu vor ajunge la nivelul nostru nici în 50 de ani".

Presa argentiniană susține că internaționalul în vârstă de 33 de ani, fluierat în ultima vreme de fanii din Shanghai, ar fi gata să se întoarcă la Boca Juniors. Chiar dacă nu e nici măcar la jumătatea contractului.

10.500.000 €a plătit Shanghai Shenhua pentru Carlos Tevez când l-a transferat de la Boca Juniors

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  22 Septembrie 2017, 14:09

Le ia banii la fraieri..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează