INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

”The Special One” le cere ajutorul fanilor înaintea derby-ului cu Liverpool: ”Nu va fi ca la teatru!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 23:03

Jose Mourinho i-a invitat pe fanii lui United să fie cât se poate de activi la partida pe care ”diavolii roșii” o vor susține duminică pe Old Trafford, împotriva rivalilor de la Liverpool.

După victoria cu 2-0 împotriva lui Hull City, din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, portughezul a declarat că toată lumea trebuie să își îmbunătățească performanțele în meciul din campionat contra "cormoranilor".

”E un meci special pentru noi, dacă vom juca bine, atunci și fanii vor fi alături de noi, când nu jucăm la intensitate maximă, e normal ca nici ei să nu fie foarte vocali. Pentru meciul de duminică, eu trebuie să îmi fac treaba mai bine, jucătorii mei trebuie să o facă și, îmi cer scuze că spun asta, dar și fanii noștri trebuie să o facă.” a adăugat tehnicianul lusitan.

Manchester United primește vizita cormoranilor duminică la ora 18 (ora României), într-un meci din etapa a 21-a a campionatului Angliei. Trupa lui Mourinho are șansa de a câștiga a zecea partidă consecutivă în toate competițiile, dar și de a se apropia la doar 2 puncte de echipa lui Klopp, în ciuda startului mai slab de sezon.
Portughezul a dat și asigurări că Zlatan Ibrahimovic, principalul marcator al echipei, va fi apt pentru derby, după ce în meciul cu Hull a absentat din cauza unei accidentări.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează