INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Thohir explică gafa de proporții și le cere scuze fanilor: "A fost multă presiune"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 16:03

Indonezianul Erick Thohir a explicat gafa uriașă făcută când și-a exprimat admirația pentru tripla olandeză "a lui Inter" - Van Basten, Gullit şi Rijkaard - care a jucat, de fapt, la marea rivală Milan.

Acesta a explicat că se referea, de fapt, la tripla germană - Matthaus, Brehme şi Klinsmann - și că greșeala s-a datorat presiunii la care a fost supus în perioada în care a avut loc interviul.

"Vreau să le cer scuze fanilor lui Inter, ceea ce am vrut să spun este tripla germană. A fost o scăpare, dar nu este o scuză. Interviul a fost făcut pe 17 august în Jakarta, cu o zi înainte de numărătoarea inversă pentru Jocurile Asiei.

A fost foarte multă presiune și avem multe lucruri pe cap. Asta a cauzat scăparea și vreau să le cer scuze fanilor. Știu diferența dintre jucătorii germani și cei olandezi. Inter nu a avut niciodată o triplă olandeză", a spus Thohir pentru presa din Italia.

Thohir a devenit preşedinte şi acţionar la Inter în 2013, atunci când Moratti, patron al clubului din 1995, a cedat pachetul majoritar.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
sevilla_1986
sevilla_1986  •  28 August 2017, 16:51

Daca era un roman nu-si mai cerea scuze...spunea ca ca fost o metafora hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează