INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Țin de primul loc » Leicester vrea să se întărească cu un jucător de la Chelsea

Fanii echipei visează la titlu în acest sezon
Fanii echipei visează la titlu în acest sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 19:02

Revelația din Premier League, Leicester nu vrea să renunțe prea ușor la primul loc din clasament și încearcă să se întărească în această perioadă de transferuri.

Claudio Ranieri mizează pe ofensivă și a început negocierile cu Chelsea pentru transferul atacantului Loic Remy. Francezul e considerat o prioritate la liderul din campionatul englez.

Dacă mutarea nu se va perfecta, vulpile mai au un plan de rezervă: Eder, jucător legitimat în Italia, la Sampdoria. Pentru italian, Leiceter ar fi făcut deja o ofertă în valoare de 8 milioane de lire sterline, însă negocierile nu s-au finalizat.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  27 Ianuarie 2016, 01:52

Se-ngroasa gluma! Leicester City ( Lester) e foarte greu de dat jos de acuma .Au un lot croit dupa dorinta lui Ranieri ,un antrenor eminamente ofensiv . Chelsea a practicat cel mai spectaculos joc pe vremea sa . Fara vedete mari ,dar un spirit de echipa si o viteza de joc rar vazute .Ultimul joc a aratat ce pot . Au distrus Stoke ,cea mai destructiva si murdara echipa a EPL-ului.Nu i-a lasat sa miste !Meciul decisiv pt cistigarea trofeului va fi cu noi ,pe Emirates .Nu va fi usor ,dar prevad ca LC va trece si de asta cu succes .Noi am inceput sa privim ,din nou,in sus .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează