INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Trădează Ţiriac? Aşteptat să investească în Liga 1, omul de afaceri se gîndeşte să cumpere un club din Germania

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 noiembrie 2012 21:35

Unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la un miliard de euro, Ion Ţiriac pare că şi-ar dori să investească în fotbal.

Cel puţin asta susţine presa germană, după ce omul de afaceri a fost prezent aseară în tribune la partida Hertha Berlin - St. Pauli (1-0). Clubul unde ar putea deveni acţionar e Hertha.

Sursa citată susţine că Ţiriac a văzut meciul alături preşedintele Werner Gegenbauer şi directorul sportiv Hans-Jurgen Pohmann şi că toţi trei au discutat la final despre preluarea echipei de către fostul tenismen român. Hertha ocupă locul 2 în 2. Bundesliga şi ţinteşte promovarea în acest sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
bogdanalex
bogdanalex  •  21 Noiembrie 2012, 16:22
Postat de mimistoica pe 21 Noiembrie 2012, 12:22

Felicitari d-le Ion Tiriac pt ca nu te complaci in mocirla fotbalului romanesc! Rusine pt titlu ziaristi penibili! Tradatori (ai profesiei pe care o practicati) sunteti voi atunci cand va gudurati pe langa cioban!

asta cu " Tradatori (ai profesiei pe care o practicati" e geniala. Asta e adevarul !!!! 98% din presa sportiva de la noi in categoria asta se afla. Iar restul de 2% sunt prost priviti de "colegii" lor

walhalla
walhalla  •  21 Noiembrie 2012, 13:08

Si eu care credeam ca o va cumpara pe St. Pauli. Mi s-ar fi parut mai normal la cate parasute consuma pe an.

mimistoica
mimistoica  •  21 Noiembrie 2012, 12:22

Felicitari d-le Ion Tiriac pt ca nu te complaci in mocirla fotbalului romanesc! Rusine pt titlu ziaristi penibili! Tradatori (ai profesiei pe care o practicati) sunteti voi atunci cand va gudurati pe langa cioban!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează