INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANCHETĂ

Tragedia unui antrenor din Germania » A fost acuzat că a abuzat un copil român și s-a sinucis!

Sascha Lewandowski, la Leverkusen // FOTO Guliver/GettyImages
Sascha Lewandowski, la Leverkusen // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:00

Antrenorul german Sascha Lewandowski şi-ar fi luat viaţa după ce fusese acuzat de abuz asupra unui copil de 12 ani.

Iniţial, Lewandowski, care a lucrat vreme de 7 ani în staff-ul tehnic al echipei Bayer Leverkusen, a fost declarat decedat din cauza sindromului oboselii cronice. Apoi, poliţiştii din oraşul său natal, Bochum, au spus că, de fapt, Lewandowski s-a sinucis.

În vârstă de 44 de ani, tehnicianul fusese pus sub acuzare pentru abuz de minori. Se pare că victima ar fi un copil rom, de 12 ani, care provenea din România, potrivit informaţiilor furnizate de cotidianul Bild.

Arestat în stare de ebrietate

Vineri seară, Sascha Lewandowski a fost văzut într-un parc din nordul oraşului, unde un clan de romi bulgari şi români practică prostituţia şi comercializează droguri. Împreună cu el a fost zărit şi puştiul pus să se prostitueze. A fost ulterior ridicat de poliţie şi amprentat.

Lewandowski avea o alcoolemie de 0,88 grame la mie în aerul expirat. Atât antrenorul, cât şi copilul au fost supuşi unui examen medical, iar anchetatorii i-au confiscat şi telefonul pentru a trece în revistă pozele şi filmele stocate de Lewandowski pe mobil.

"Pericol! Monoxid de carbon!"

Ancheta va continua, investigatorii încercând să depisteze cine este capul reţelei care îi pune pe copii să se prostitueze. Poliţiştii nu au dat detalii despre sinuciderea lui Sascha Lewandowski, dar la uşa apartamentului său erau lipite, miercuri, în ziua morţii sale, benzi pe care scria: "Atenţie! Pericol! Monoxid de carbon!"

Cariera de antrenor a lui Lewandowski a început la VfL Bochum II şi a continuat la Bayer Leverkusen, mai întâi la tineret, apoi la echipa mare. Ultima formaţie pe care a manageriat-o a fost Union Berlin, în sezonul 2015-2016.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1729250500622928
Madalina Boca  •  11 Iunie 2016, 09:58

Pai de ce e tragedia antrenorului? Nu e tragedia copilului care a ajuns sa se prostitueze? Sau daca e dintr-o tabara de romi conteaza mai putin?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează