INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Tragedie în fotbalul irlandez! Un tânăr de perspectivă a murit pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 18:12

Izzy Dezu, un atacant în vârstă de 16 ani de la Shelbourne, a căzut pe teren și a murit în timpul partidei cu St. Kevin's Boys.

Federația Irlandeză de Fotbal anunță că tânărul fotbalist al echipei de sub 16 ani a lui Shelbourne a căzut pur și simplu pe teren, iar medicii n-au mai putut face nimic.

"Confirmăm cu mari regrete veștile despre jucătorul nostru de la echipa U16, Izzy Dezu, care s-a prăbușit pe teren și a murit în timpul meciului de aseară (n.r. marți, 12 decembrie). Gândurile tuturor de la Shelbourne FC sunt alături de familia și prietenii care au fost devastați de tragica pierdere. Odihnească-se în pace", se arată într-un comunicat oficial al clubului irlandez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează