INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 1024

Tragerile la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014 au blocat transportul aerian în Brazilia » Aeroportul Santos Dumont a fost închis timp de 4 ore

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 19:15

Unul din cele două aeroporturi din Rio de Janeiro va fi închis, sîmbătă, în timpul tragerii la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, a anunţat Agenţia Naţională a Aviaţiei Civile (Anac) din Brazilia

"Evenimentul va fi transmis în 208 de ţări, iar echipamentele de comunicaţii utilizate sunt sensibile la zgomot", a explicat Anac, care a invocat "chestiuni de securitate".

"Aeroportul Santos Dumont se va închide între orele locale 14.00 - 18.00 atît pentru aterizări, cît şi pentru decolări, iar cele 43 de zboruri prevăzute în acest interval vor fi transferate pe aeroportul internaţional Galeao", a anunţat Anac, conform Mediafax.

Tragerea la sorţi este prevăzută la ora 18.00 GMT, în portul Marina de Gloria, iar măsurile de securitate la Rio au fost consolidate.

Preşedintele Braziliei Dilma Rousseff urmează să asiste la tragerea la sorţi, alături de alte numeroase personalităţi, între care şi preşedintele FIFA, Joseph Blatter.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează