INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

"Transfer" ciudat în care este implicat Pep Guardiola! Va activa în paralel cu proiectul de la Bayern Munchen

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 12:28

Tehnicianul spaniol al formaţiei Bayern Munchen, Pep Guardiola, va deveni consultantul echipei naţionale de rugby a Japoniei, a anunţat cotidianul nipon Kyodo News.

Conform sursei citate, Guardiola are o relaţie foarte bună cu antrenorul reprezentativei de rugby a Japoniei, australianul Eddie Jones, scrie site-ul calciomercato.com.

"Am asistat la cîteva antrenamente ale echipei Bayern Munchen şi am învăţat multe lucruri. Guardiola este cel mai bun antrenor de fotbal din lume, întotdeauna ai de învăţat de la el.

Rugbyul şi fotbalul au multe aspecte comune în ceea ce priveşte circulaţia balonului. Barcelona şi Bayern Munchen sub comanda lui Guardiola au jucat cel mai bun fotbal. Principiile celor două sporturi sunt aceleaşi", a declarat Eddie Jones citat de Mediafax. .

Japonia face parte din grupa B la Cupa Mondială din 2015, alături de selecţionatele din Africa de Sud, Samoa, Scoţia şi Statele Unite ale Americii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
telly
telly  •  09 Decembrie 2014, 12:56

fotbalul practicat de echipele lui guardiola se aseamana cu rugbyul, pase de-a latul terenului si o pasa in adancime sau ceva similar .. se potrivesc :D

shogun_blue
shogun_blue  •  09 Decembrie 2014, 12:54

cand citii titlul ma gandii la Dinamo...ar fi o idee pt Nekoit_a...

djeurofighter
djeurofighter  •  09 Decembrie 2014, 12:37

Este clar cum se pricepe Eddie Jones la fotbal daca spune ca Bayern joaca cel mai bun fotbal sub Guardiola, sau poate nu-l cunoaste pe Jupp Heynckes. :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează