INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Transfer de renume pentru Sevilla » Un star al lui Manchester City este noul jucător al andaluzilor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 17 iulie 2017 09:17

FC Sevilla a ajuns la o înţelegere cu Manchester City pentru transferul lui Nolito, iar anunțul a fost făcut pe site-ul oficial clubul spaniol.

Jucătorul a ajuns azi dimineaţă la stadionul "Ramon Sanchez Pizjuan" şi după ce a efectuat vizita medicală, s-a întâlnit cu preşedintele clubului Jose Castro pentru a semna un contract pe trei sezoane.

Potrivit AS, valoarea transferului este de nouă milioane de euro, deşi conform transfermarkt.de el este cotat la 12 milioane euro.

Jucătorul în vârstă de aproape 30 de ani a fost adus anul trecut de City de la Celta Vigo pentru 18 milioane de euro. Acesta mai avea încă trei ani de contract cu Manchester City.

În primul şi singurul său sezon la City, Nolito a jucat în 30 de meciuri înscriind 6 goluri şi dând 5 pase decisive. La Celta Vigo a jucat trei sezoane, bifând 100 de partide şi înscriind 39 de goluri, și a fost declarat de două ori "jucătorul lunii" în La Liga.

În cariera sa, Nolito a jucat 400 de partide în toate competiţiile la nivel de club marcând 112 goluri. El a bifat şi 16 apariţii în naţionala Spaniei înscriind şase goluri.

Sevilla i-a mai transferat în această vară pe Luis Muriel, Banega, Pizzaro şi Corchia.

surse: espn.com, goal.com

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează