INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Transfer din Bundesliga » Klopp rezolvă cea mai mare problemă a lui Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 12:32

Fundașul Joel Matip a refuzat prelungirea contractului cu Schalke, care expiră la sfârșitul acestui sezon, și urmează să se alăture echipei antrenate de Jurgen Klopp.

Liverpool a mai încercat să obțină semnătura lui Matip și în iarnă, însă cluburile nu au ajuns la un acord.

Conform goal.com, camerunezul va semna un precontract cu echipa de pe Merseyside, iar anunțul oficial va fi făcut în cursul acestei zile. Fundașul central în vârstă de 24 de ani a marcat patru goluri în acest sezon și a dat 3 pase decisive.

Mutarea va cea de-a doua achiziție a lui Klopp de când a preluat echipa "cormoranilor", după transferul sârbului Marko Grujic de la Steaua Roșie Belgrad. Astfel, tehnicianul german rezolvă problema defensivei a lui Liverpool după această mutare.

Pe de altă parte, după venirea lui Matip este foarte probabil ca Liverpool să se despartă în vară de Kolo Toure. Toure și-a trecut numele pe lista marcatorilor în meciul în care "cormoranii" au demolat-o pe Aston Villa, scor 6-0.

18 milioane €este cota lui Joel Matip pe site-ul transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează