INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Transfer neașteptat » O vedetă a lui Manchester City a semnat cu o echipă din Turcia

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 21 august 2017 19:45

Mijlocașul Samir Nasri va juca la Antalyaspor, în următorii doi ani, unde va avea un salariu de 4 milioane de euro pe sezon. Clubul din Super Lig îi va plăti lui Manchester City suma de 3,5 milioane de euro pentru transferul francezului.

Jucătorul ajunsese pe ”Etihad” în 2011, când City a achitat 25 de milioane de lire sterline lui Arsenal. De atunci, fotbalistul a câștigat două titluri în Premier League și o Cupă a Ligii, însă în ultimul sezon el a fost împrumutat la Sevilla, în La Liga.

Nasri a mers cu Manchester City în turneul din Statele Unite, dar mijlocașul nu mai intra în planurile de viitor ale lui Pep Guardiola. Francezul a preferat să se transfere la Antalyaspor, decât să stea pe banca de rezerve a englezilor.

Fotbalistul a zburat în Turcia cu un avion privat pentru a efectua vizita medicală la noua sa echipă, antrenată de fosta vedetă a Barcelonei, Samuel Eto’o.

Într-un comunicat, Manchester City anunță că ”toata lumea de la club îi dorește lui Samir noroc în noul său capitol din cariera sa. Dorim să-i mulțumim pentru niște amintiri fantastice”.

Samir Nasri, în vârstă de 30 de ani, este cotat la 16 milioane de euro de site-ul de specialiatate transfermarkt. El a evoluat în 23 de meciuri pentru Sevilla în sezonul trecut, înscriind 2 goluri.

surse: bbc.com, mcfcwatch.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează