INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACHIZIŢIE

Transfer surprinzător la Liverpool! Klopp aduce un atacant pe bani mulţi din Premier League

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 15:31

Chiar dacă nu a fost anunțat oficial, Sadio Mane e aproape jucătorul lui Liverpool.

Atacantul lui Southampton a fost surprins azi pe Merseyside, unde a efectuat vizita medicală. Senegalezul de 24 de ani va ajunge pe Anfield în această vară pentru suma de 30 de milioane de lire, anunță presa din Insulă.

Mane a fost unul dintre cei mai buni jucători din Premier League sezonul trecut: doar Aguero, Kane și Defoe au înscris mai multe goluri. Cu toate acestea, Liverpool are un trecut destul de șubred privind transferurile de la Southampton.

”Cormoranii” au obișnuit în ultimii ani să transfere jucători din Premier League pe sume extrem de piperate, fotbaliști care nu și-au justificat valoarea. În mandatul lui Brendan Rodgers, formația de pe Merseyside a plătit 49 de milioane de lire pentru Lovren, Lambert și Lallana, toți de la Southampton. A urmat transferul lui Benteke, pentru care Liverpool a plătit o clauză de reziliere în valoare de 32.5 milioande lire către Aston Villa. Atacantul a înscris 9 goluri în 29 de partide pentru ”cormorani”.

Mai mult, poate cea mai mare țeapă din istoria transferurilor britanice vine tot de la Liverpool: Andy Caroll a fost adus pe Anfield în 2011 pentru suma de 35 de milioane de lire (unul dintre cei mai scumpi jucători englezi all-time), atacant care a dezamăgit cumplit. În două sezoane, acesta a bifat 44 de partide pentru Liverpool și a marcat doar 6 goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează