INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transfer-surpriză la Chelsea! După Diego Costa, Jose Mourinho a mai adus un atacant de superclasă

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 21:25

Jose Mourinho i-a lăsat să plece pe Demba Ba şi Samuel Eto'o, însă imediat a adus un înlocuitor. Portughezul l-a convins pe Didier Drogba să revină la Londra. 

După 18 luni petrecute la Galatasaray, L'Equipe anunţă că Didier Droba va semna pe un an cu Chelsea, cu opţiune de a intra în staff-ul lui Jose Mourinho după ce se retrage. 

Ajuns la 36 de ani, Drogba vine la Chelsea din postura de jucător liber de contract. Ivorianul a mai jucat pentru albaştri în perioada 2004-2012, reuşind să cîştige Liga Campionilor.

Didier Drogba va fi astfel varianta de rezervă a noului adus Diego Costa. Atacantul a acceptat propunerea lui Jose Mourinho fără să stea prea mult pe gînduri, fiind bine ştiută relaţia foarte bună dintre cei doi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
christiano0
christiano0  •  21 Iulie 2014, 14:32

Mie mi-a placut foarte mult Demba Ba, un super atacant care din diverse motive nu s-a impus in echipa lui Mourinho. Dovada ca in cariera conteaza foarte mult cu cine te "ciocnesti". Ce sa zic, Besiktas, 6 milioane de EUR platite in "nspe" transe, pana in 2016...suna a bataie de joc. Pacat!

bamse1901
bamse1901  •  21 Iulie 2014, 10:14

Mou vrea sa-l faca si pe asta mos, ca pe eto

gametable08
gametable08  •  21 Iulie 2014, 01:53
Postat de letour pe 20 Iulie 2014, 21:54

Bun antrenor! Lasa sa plece un atacant care anul trecut a marcat 29 de goluri la Newcastle si il aduce pe Drogba care are 36 de ani :)

Sa fim seriosi ,MOU l-a adus din prietenie inapoi la Chelsea,acolo este adevarata casa a lui ,cu toate ca Mou este un tip arogant se pare ca aroganta o are doar pt unii si stie sa fie recunoscator cu persoanele care l au ajutat in cariera,gen Drgoba ,foarte frumos gestul,pe de alta parte e placut sa vezi adevaratele legende cand se retrag din cariera de la cluburile cu care au facut performanta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează