INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Transferat la AS Roma, Kolarov nu se teme de reacția fanilor lui Lazio: "Dacă voi avea ocazia să marchez în derby, mă voi bucura!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de marius stoicaJURNALISPORT - Publicat sambata, 12 august 2017 16:31

După șapte ani la Manchester City, Aleksandar Kolarov s-a întors în Serie A, de data aceasta la AS Roma. În varstă de 31 de ani fundașul sârb a semnat pentru o perioada de trei ani cu rivala clubului pentru care a evoluat între 2007 și 2010, Lazio.

În cadrul conferinței de presă ocazionată de prezentarea sa, Kolarov a declarat că este extrem de mulțumit de această mutare și că randamentul său pe teren va fi 100% pentru a câștiga.

„Am vorbit cu managerul și în 5 minute mi-am dat acordul să vin la Roma. Am fost foarte bine primit aici, atât de antrenor, cât și de jucători. Îl știu foarte bine pe Dzeko, alături de care am jucat 4-5 ani, și sunt fericit că îl voi avea și acum coleg. Aștept cu nerăbdare începutul campionatului”, a spus Kolarov.

Întrebat de jurnaliștii italieni dacă se va bucura în cazul în care va marca în derby-ul Romei, Kolarov a declarat: "Trecutul meu la Lazio există și nu poate fi șters. Am dat 100%, atât pentru Lazio, cât și pentru City. Dacă voi avea ocazia să marchez în derby, mă voi bucura".

Kolarov a plecat de la Lazio la City în 2010, pentru 22,7 milioane de euro.

5.000.000 €a plătit AS Roma lui Manchester City pentru transferul lui Kolarov

247 de meciuria jucat sârbul pentru „cetățeni”

13este numărul pe care Kolarov îl va purta la Roma

Surse: bbc.com, tuttomercatoweb.com, dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează