INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Transferul lui Mbappe a semănat dihonie: Monaco a recurs la un gest inedit

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 iulie 2017 13:39

AS Monaco a remis un comunicat pe site-ul oficial prin care atenţionează că va reclama la FIFA echipele care vor mai încerca să negocieze cu atacantul Kylian Mbappe (18 ani).

Declaraţia campionilor francezi sună astfel:

"Clubul AS Monaco a observat cu părere de rău cum echipele mari ale Europei continuă să-l contacteze pe Mbappe şi pe agentul său fără acordul nostru. Monaco vrea să reamintească acestor cluburi că astfel de acţiuni sunt contrare articolului 211 din Regulamentul Administrativ al Ligii Franceze de fotbal şi articolului 18.3 privind Statutul şi Transferul jucătorilor.

Pentru a pune capăt acestei situaţii inacceptabile, Monaco ia în considerare să solicite Ligii franceze de fotbal şi FIFA demararea procedurilor disciplinare împotriva cluburilor respective”.

Echipele Real Madrid, PSG sau Liverpool l-au curtat pe jucătorul Mbappe însă gruparea din Principat nu vrea să renunţe uşor la jucător, care mai are contract cu campioana Franţei până în iulie 2019.

Starul lui Monaco a avut un sezon excelent, înscriind 15 goluri în 29 de meciuri în Ligue 1, al doilea marcator al echipei, contribuind la câştigarea titlului şi este cotat de site-ul transfermarkt.de la 35 milioane de euro.

sursa: skysports

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează