INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

"Tunari", fiţi pe fază! » Conducerea lui Arsenal a decis soarta lui Arsene Wenger

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 22:46

Presa din Anglia anunță că Arsene Wenger (67 de ani) şi-a prelungit contractul cu Arsenal Londra pentru încă 2 sezoane. Anunţul oficial urmează a fi făcut în cursul zilei de mâine.

Francezul ocupă funcţia de antrenor al "tunarilor" de 21 de ani. Fanii formaţiei din nordul Londrei i-au cerut demisia în repetate rânduri, din cauza rezultatelor slabe din ultimele sezoane. Totul a culminat cu ratarea prezenţei în Champions League, lucru care nu se mai întâmplase din 1996.

Arsenal a terminat ediția de Premier League pe poziţia a 5-a. Sezonul a fost salvat prin câştigarea Cupei Angliei, după o victorie la limită, scor 2-1, în faţa campioanei Chelsea Londra.

1126 de meciuri are Arsene Wenger pe banca lui Arsenal

8,3milioane de euro câştigă francezul pe sezon

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Mai 2017, 11:47

Banul dicteaza! Wanger a facut bani la Arsenal, nu performanta si asta conteaza... Francezul a inteles perfect relatia Brescia, Corrioni-Lucescu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează