INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

UEFA anchetează transferurile efectuate de Paris Saint-Germain » Președintele Aleksander Ceferin amenință clubul francez cu excluderea din cupele europene

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 12 septembrie 2017 10:29

Forul fotbalistic cu sediul la Nyon a anunțat că a deschis o anchetă în ceea ce-o privește pe PSG. UEFA va stabili dacă echipa lui Unai Emery a încălcat regulile fair-play-ului financiar, în urma transferurilor lui Neymar și Mbappe din această vară.

Președintele Aleksander Ceferin este conștient de responsabilitatea pe care o are în abordarea acestei probleme. La întâlnirea de săptămâna trecută a Asociației Cluburilor Europene, slovenul a afirmat că: ”Dacă vreau să ating aceeași popularitate ca a lui Michel Platini, știu că trebuie să exclud PSG din competițiile organizate de către UEFANu ne este frică să punem în aplicare pedeapsa”, a declarat conducătorul forului continental într-un interviu acordat ziarului francez ”L'Equipe”. El și-a completat discursul, spunând recent că ”nimeni și niciun club nu este mai presus de lege”.

Paris Saint-Germain a realizat în fereastra de transferuri două mutări impresionante pe ”Parc des Princes”: Neymar de la Barcelona, pentru suma de 222 de milioane de euro, și Kylian Mbappe de la Monaco, pentru 180 de milioane de euro, dar ultimul figurând ca împrumutat în actualul sezon.

Patronul echipei franceze, Nasser Al-Khelaifi, a afirmat că, în această vară, clubul a efectuat tranzacții perfect legale: ”Suntem liniștiți, noi nu avem nimic de ascuns, lucrăm conform regulamentelor UEFA”.

sursa: as.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează