INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Uli Hoeness a pledat vinovat în procesul în care e acuzat de evaziune fiscală! Preşedintele lui Bayern riscă 10 ani de închisoare

Articol de GSP - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 martie 2014 16:31

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a pledat vinovat în procesul care a început luni şi în care este acuzat de evaziune fiscală în valoare de 18,5 milioane de euro, anunţă Mediafax.

"Recunosc evaziunea fiscală. Regret profund comportamentul meu", a spus Hoeness în debutul procesului care va dura patru zile.

În cazul în care justiţia îl va găsi vinovat, Uli Hoeness riscă o pedeapsă cu închisoarea de zece ani.

Conform sursei citate, tribunalele din Germania au pronunţat, în general, pedepse cu închisoarea pentru fraude fiscale care au depăşit un milion de euro.

De asemenea, judecătorul care prezidează acest caz este cunoscut în Germania ca fiind nemilos în astfel de situaţii.

Uli Hoeness, în vîrstă de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală, în data de 30 iulie 2013.

Presa germană a scris, în aprilie, că Hoeness ar fi ascuns sume mari de bani în Elveţia şi ar fi omis să plătească impozite de milioane de euro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (27)
1464414917209797
Gheorghe Rizea  •  12 Iulie 2015, 15:59

Fiecare este responsabil ptr. ce face. Comform legilor in vigoare trebuie sa plateasca ptr .escrocheriile facute.Asa ca nu-i vaietati pe escroci.Sa stea la racoare.Cand se lafaiau cu miliardele furate de oamenii corecti nu caraiau nimic.Acum deh sa manance arpacas fara zahar dar n-au ghinionul asta ei.Tot bine o duc si acolo.Asta e tara in care traim.Unii nu au ce manca si altii se lafaiesc in de toate.

1464414917209797
Gheorghe Rizea  •  12 Iulie 2015, 15:50

milton
milton  •  11 Martie 2014, 07:03
Postat de xady pe 10 Martie 2014, 21:00

De ce trebuie sa fie Germania norma pentru cum ar trebui facut in astfel de situatii. In plus nu e usor sa compari ce reprezinta Hoeness pentru Germania cu cea ce reprezinta Gica Popescu pentru Romania. Ramane la latitudinea nemtilor sa decida cum vor sa-l pedepseasca iar in cazul unei comdamnari cu inchisoare sa decida daca il gratiaza sau nu. Iar deciziile lor nu inseamna ca ar fi potrivite in cazul Romaniei sau al lui Gica Popescu.

Foarte corecta si pertinenta observatia ta. Eu zic ca, de aici inainte, sa ne raportam la Sudan, la Somalia, samd. N-or fi nemtii rupti din soare, dar, daca vrei sa progesezi, nu te uiti in curtea unor saracii, nu? Eu n-am zis ca cele 2 cazuri sunt similare, doar faceam o gluma.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează