INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ! Jucătorul a plecat din cantonamentul naționalei și va semna cu Barcelona! Alte 3 cluburi stau la pândă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 11:33

Naționala Algeriei a anunțat pe pagina oficială de Twitter că Riyad Mahrez a fost lăsat să plece din cantonament pentru a putea semna cu o altă echipă.

Mijlocașul celor de la Leicester este dorit de mai multe formații. Presa din Spania e convinsă că fotbalistul va ajunge la Barcelona.

Tottenham, Aresenal și Chelsea sunt și ele pe lista formațiilor care îl doresc pe fotbalistul care în urmă cu doi ani a câștigat trofeul pentru cel mai bun jucător din Premier League.

Deocamdată nu este cunoscută cu exactitate destinația lui Mahrez, însă cert este că fotbalistul va semna azi, în ultima zi de mercato, cu o nouă formație.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
939271716140965
Manu Ion  •  31 August 2017, 15:10

S-au v-ati referit la Ivan ??? A plecat la Barcelona ???? De un an de zile se chinuie Barcelona sa-i obtina semnatura!!!! Dupa meciul de maine seara cred ca si Real Madrid il va oferta !!!!1

mircea_deca
mircea_deca  •  31 August 2017, 14:16
Postat de risc_mix pe 31 August 2017, 13:56

Da scrieti ba in titlu cine e jucatorul care a plecat din cantonament.Ca eu am vazut in poza unu' in albastru si m-am dus repede la articoll.Credeam ca e vorba de Baluta

nu te-ai prins..............e teligenti........tot spilu ...e sa nu-ntelegi nimic....s-apoi gugustiucii,top,la articol............sa iasa banu.........asta-i toata meschinaria.........

balauru48
balauru48  •  31 August 2017, 14:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează