INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

ULTIMATUM pentru AC Milan! Ce ofertă are Raiola pentru Donnarumma și ce oferă clubul italian » Toate cifrele afacerii

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 16:26

Gianluigi Donnarumma (18 ani) se află în ultimele luni de contract, iar AC Milan se chinuie să-l convingă să semneze prelungirea.

Va fi destul de greu pentru formația italiană, dat fiind faptul că tânărul goalkeeper are câteva oferte interesante din partea unor cluburi precum Real Madrid, Manchester United și chiar Juventus.

AC Milan i-a propus un contract valabil până în 2022 și un salariu de 3,2 milioane de euro net, atât cât primește și Montolivo. În acest moment, salariul anual al portarului este de doar 160.000 de euro.

Impresarul Mino Raiola are deja o ofertă pe masă, unde portarul ar urma să încaseze 7,5 milioane de euro net pe an și le-a dat un ultimatum noilor proprietari ai clubului din Milano. Le-a cerut acestora o listă de achiziții, pentru a vedea dacă echipa ar urma să fie mai competitivă în sezonul următor.

De asemenea, dacă Donnarumma ar continua la AC Milan, ar urma să devină căpitanul echipei.

"Dacă mă voi despărți într-o bună zi de AC Milan, clubul care m-a crescut, o să o fac doar pentru a merge la o echipă dintr-o altă țară" Donnarumma la începutul acestui an

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează