INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ultimatum pentru Dembele » 150 de milioane până duminică sau adio Barça!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 13:14

Dortmund le mai acordă doar 5 zile catalanilor pentru a-l transfera pe atacantul francez Ousmane Dembele (20 de ani). Altfel rămâne în Bundesliga. 

Barcelona stă pe 222 de milioane de euro, dar ezită să cheltuiască din banii pe Neymar pentru un înlocuitor. Iar Dortmund nu mai are prea multă răbdare cu Dembélé.

Bild a aflată că șefii Borussiei le-au dat ultimatum catalanilor. Termenul limită pentru finalizarea negocierilor expiră duminică, a doua zi după meciul cu Hertha!

"Galben-negrii" nu vor să-și reducă pretențiile și nu îl dau pe atacantul de 20 de ani cu mai puțin de 150 de milioane de euro.

Sumă la care se adaugă bonusurile de performanță! "În timp ce Barcelona trage de timp, Dortmund face o nouă încercare de a-l vinde", scriu nemții. Dembélé are contract cu Borussia până în 2021.

33.000.000 €e cota de piață a francezului, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close