INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ultimul antrenor al lui Zidane îi avertizează pe galactici: ”Nu e un om de treabă”

Zidane va debuta în Primera în meciul de sîmbătă cu Deportivo, pe teren propriu
Zidane va debuta în Primera în meciul de sîmbătă cu Deportivo, pe teren propriu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 19:15

Zinedine Zidane e la prima sa experiență ca antrenor principal la o echipă de top, iar jucătorii săi și microbiștii încă nu știu la ce să se aștepte de la el.

Raymond Domenech, selecționerul Franței la Campionatul Mondial din 2006, turneu în care Zidane a jucat ultimele sale meciuri din carieră, i-a făcut un portret fostului internațional francez, afirmînd despre el că ”nu este un om de treabă”.

”Zidane este un mit. Un mit capabil să stîrnească emoții în suporteri, însă nu doar din cele pozitive. El nu este tipul de om vedetă, nu este un om de treabă. E, însă, capabil să facă orice, iar asta îl face să fie un zeu uman”, a declarat Domenech, potrivit goal.com.

Antrenorul francez crede că Zidane va avea o șansă bună de a se impune și a avea succes la Real Madrid, însă avertizează asupra faptului că nu va avea prea mult timp la dispoziție și că trebuie să răspundă cu rezultate imediate.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  07 Ianuarie 2016, 22:14
Postat de dac.impielitzat pe 07 Ianuarie 2016, 19:37

hai s-aud pariuri, cat ziceti ca rezista? :) parca parca mai mult de cateva luni nu i-as da, poate pana la sfarsitul returului?...

Minim 1 an. Nu se baga la o chestie din asta daca nu era convins ca poate sa faca treaba. Acuma, e adevarat ca daca vrea sa taie si sa spanzure isi va face ceva dusmani printre vedetele de-acolo, dar banuiesc ca are o strategie pe termen lung si-i va convinge pe suporteri si pe conducatori ca poate face treaba. In fine, om trai si om vedea. :))

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  07 Ianuarie 2016, 19:37

hai s-aud pariuri, cat ziceti ca rezista? :) parca parca mai mult de cateva luni nu i-as da, poate pana la sfarsitul returului?...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează