INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ultimul transfer dorit de Mourinho a picat: "A ajuns la concluzia că a rămâne aici este decizia potrivită"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat luni, 14 august 2017 18:56

Luciano Spalletti, antrenorul lui Internazionale Milano, a anunțat că Ivan Perisic este hotărât să rămână pe San Siro și în sezonul următor.

Internaționalul croat a fost foarte aproape de un transfer pe Old Trafford în această vară, Jose Mourinho declarând că are nevoie de un jucător ofensiv care să se potrivească în mod special în bandă, fără a-l nominaliza explicit pe fotbalistul lui Inter. Nerazzurrii au stat însă tare pe poziții, în încercarea de a-și păstra jucătorii de bază și de a reclădi echipa, așa că au respins orice inițiativă a diavolilor roșii.

Jucătorul de 28 de ani a impresionat în amicalele verii, iar antrenorul trecut pe la Roma și Zenit i-a reconfirmat acestuia că va fi unul dintre jucătorii esențiali și în sezonul 2017/2018.

”A existat un moment în care era tentat să plece, dar a ajuns la concluzia că a rămâne aici este decizia potrivită”, a declarat tehnicianul de 58 de ani.

Adus de la Wolfsburg în urmă cu 2 ani pentru suma de 16 milioane de euro, Perisic a disputat 79 de meciuri și a marcat 20 de goluri pentru Inter, însă fără a reuși să câștige vreun trofeu cu echipa din Milano.

Pentru naționala Croației, fotbalistul cotat la 30 de milioane de euro a adunat 57 de selecții, în care a înscris de 16 ori.

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează