INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un articol neobișnuit despre Salah a apărut duminică într-un ziar egiptean. Ce i-a cerut un jurnalist atacantului de la Liverpool

Mohamed Salah
(foto: Reuters)
Mohamed Salah (foto: Reuters)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 13 martie 2018 23:52

Atacantul lui Liverpool, Mohamed Salah, a avut parte de o cerere inedită la sfârșitul săptămânii trecute.

Într-un editorial al cotidianului egiptean Al-Ahram, vârful african a fost somat de jurnalistul Salah Montaser să își radă barba deoarece arată că un "terorist".
"Această barbă nu îl pune în aceeași tabără cu teroriștii, ci în acelora care simpatizează cu ei", a scris Montaser în editorialul de duminică.

40 de partidea disputat Salah în acest sezon în toate competițiile reușind 32 de goluri și 11 pase decisiveV

Articolul respectiv a devenit viral, fiind share-uit pe rețelele de socializare de foarte mulți utilizatori. Cum era de așteptat, unii au fost de acord cu "solicitarea" ziaristului egiptean, în timp ce cealaltă parte, reprezentată în special de fanii atacantului african, a atacat dur editorialul pe rețelele de socializare, considerând că barba este o alegere personală a fiecărui om, iar fotbalistul nu ar trebui să fie judecat sub acest aspect.

32 de goluriîn 56 de partide a înscris Salah pentru naționala Egiptului pentru care a debutat în 2011

În vârstă de 25 de ani, Salah a venit la Liverpool de la AS Roma în iulie 2017 pentru 42 de milioane de euro. El mai are contract cu "cormoranii" până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 80 de milioane de euro.

surse: it.euronews.com, buzz.ie, menafn.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează