INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Un "Balon de Aur" regretă trecerea la Real Madrid: "Transferul m-a distrus!"

Articol de Orlando TanaseJURNALISPORT - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 12:11

Fostul mare fotbalist Kaka s-a confesat pentru site-ul esporte.uol.com. El a vorbit despre perioadele de la Milan și Real Madrid, dar a amintit și de alte aspecte ale carierei sale.

Brazilianul a afirmat că nu s-a simțit bine după ce a părăsit Milanul pentru Real Madrid. "Transferul m-a distrus, pentru că nu am putut repeta evoluțiile din Italia. În Italia toți mă iubeau, iar în Spania toți voiau să plec", s-a plâns fostul Balon de Aur.

Kaka a dezvăluit și relația sa cu antrenorul lui Real Madrid: "Pentru mine era dificil să lucrez cu Mourinho. Nu mi-a dat șansa să îmi arăt valoarea. Eu m-am antrenat din greu, dar fără încrederea antrenorului nu se putea".

Sud-americanul a nominalizat înfrângerea din finala Ligii Campionilor în fața celor de la Liverpool ca fiind una dintre cele mai grele din cariera sa. "A fost una dintre cele mai dificile nopți din cariera mea. Milanul avea una dintre cele mai bune defensive din istorie și totuși a primit 3 goluri în 6 minute", și-a amintit el cu regret.

Kaka a decis să se retragă la sfârșitul anului trecut, după o vizită făcută pe familiarul San Siro. "Am salutat spectatorii, iar ei mi-au strigat numele, a fost emoționant. Atunci am realizat că vreau să fiu cu ei în tribune, să încurajez echipa și să urmăresc meciurile".

Ricardo Kaka (35 de ani) a evoluat pentru Sao Paulo, AC Milan, Real Madrid și Orlando City. A fost campion în Italia și Spania, iar cu Milan a cucerit și Liga Campionilor. Pentru naționala Braziliei a marcat 29 de goluri în 92 de partide și a câștigat Cupa Mondială în 2002.

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close