INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALTERCAȚIE

Un campion mondial din 2014, spitalizat după o altercație în Stuttgart

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 15:08

Colegul lui Alexandru Maxim (26 de ani), Kevin Grosskreutz (28 de ani), a fost transportat la spital în urma unei altercații avute în timpul unei ieșiri în oraș.

Kevin și prietenii săi sărbătoreau victoria din week-end, scor 2-0, împotriva celor de la Kaiserslautern, când a izbucnit un conflict cu un grup de 5 persoane. Agresorii au fost prinși de poliție câteva ore mai târziu.

" Kevin Grosskreutz a fost implicat într-un conflict în noaptea de marți spre miercuri și dus la un spital din Stuttgart. Acum, starea lui de sănătate este foarte bună", au anunțat oficialii lui Stuttgart, pe site-ul oficial.

Kevin Grosskreutz are în palmares un titlu de campion mondial cu Germania, în 2014. În carieră a evoluat pentru Rot Weiss Ahlen, Borussia Dortmund și VFB Stuttgart.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează