INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un campion mondial își oferă serviciile pe LinkedIn: "Cine îmi oferă un contract?"

Zaccardo (mijloc)
Foto: Guliver/GettyImages
Zaccardo (mijloc) Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2017 10:18

Cristian Zaccardo, 35 de ani, e fără echipă de la 1 iulie, când s-a despărțit de Vicenza, dar crede că mai poate juca două sezoane.

Dragosea pentru fotbal nu are vârstă. Fostul campion mondial din 2006, Cristian Zaccardo, a ajuns la 35 de ani, însă nu vrea să agațe ghetele-n cui.

La 1 iulie și-a reziliat acordul cu Vicenza, retrogradată în Serie C, și a pornit în căutarea altui club. Însă n-a apelat la un impresar, cum procedează majoritatea fotbaliștilor, ci și-a oferit personal serviciile pe cunoscutul site de job-uri LinkedIn.

"În prezent sunt jucător liber. Stau bine fizic și aș putea evolua încă doi ani la nivel înalt. Cine îmi oferă un contract? Sunt un jucător profesionist serios și puternic", sună mesajul postat de apărătorul care de-a lungul carierei a mai evoluat printre altele la Bologna, Palermo, Wolfsburg, Parma și AC Milan.

Fanii mai multor echipe din ligile inferioare l-au bombardat imediat cu mesaje în care-i cereau să se alăture favoriților lor. Dar propuneri oficiale n-a primit deocamdată.

3 trofee a câștigat fundașul de 35 de ani în carieră: Euro Under 21 (2004), CM 2006 și campionatul Germaniei, cu Wolfsburg (2009)

3 partide a bifat Cristian Zaccardo la Mondialul 2006. Și-a dat autogol în partida cu SUA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
luker
luker  •  18 Iulie 2017, 11:34

Am verificat pe linkedin. Cam asa sta treaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează