INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un caz Nicușor Stanciu și la Bayern Munchen » Încă un meci costă 5 milioane de euro!

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 10:53

Bayern Munchen va trebui să-i plătească Benficăi suplimentar, dacă Renato Sanches bifează 25 de apariții în acest sezon. Portughezul are deja 24 și mai sunt 3 etape in Bundesliga!

Renato Sanches, 19 ani, a fost una dintre revelațiile sezonului trecut. Și la Benfica, și la Euro 2016, unde a luat titlul continental cu reprezentativa Portugaliei. În schimbul mijlocașului de culoare, Bayern le-a plătit lusitanilor 35 de milioane de euro anul trecut. Însă n-a meritat banii investiți. Iar acum e posibil să vireze în contul Benficăi alte 5 milioane!

În acordul dintre cluburi scrie negru pe alb că nemții chiar trebuie să achite suma menționată dacă Sanches bifează 25 de apariții în această stagiune, în toate competițiile. Iar el are deja 24! Astfel că totul e acum în mâna antrenorului Ancelotti. Deși au mai rămas 3 etape de disputat în Bundesliga, "Carletto" îl poate trimite pe mijlocaș încă de pe acum în concediu. Sau poate apela din nou la serviciile lui și Bayern e bună de plată. 

5
ani are Renato Sanches contract cu Bayern, până-n 2021

1.500.000 €pe sezon e salariul lui Sanches la munchenezi

40.000.000 €e cea mai mare sumă investită vreodată de Bayern în transferul unui jucător

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează