INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Un club de tradiție din Franța a fost retrogradat în a doua ligă! Motivul acestei decizii dure

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 21:52

Direcția națională a controlului de gestiune (DNCG) a decis retrogradarea în liga a doua din Franța a celor Bastia, din cauza garanțiilor financiare insuficiente, informează L'Equipe.

"Garanțiile financiare al clubului SC Bastia sînt insuficiente și din această cauză nu va putea evolua în prima ligă în sezonul viitor", se arată într-un comunicat al DNCG.

Oficialii grupării SC Bastia au anunțat că vor face apel la această decizie. Bastia, care a terminat pe locul 12 în sezonul trecut din Ligue 1, este fosta echipă a lui Claudiu Keșeru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
magura
magura  •  01 Iulie 2015, 23:54

De fcsb nu zici nimic? Acolo se fura si se trag tepe muuuult mai grele!!!

travka
travka  •  01 Iulie 2015, 08:04

urmeaza Dinamo-Cefura + Petrolu, echipe care dau tepe la jucatori-antrenori-staff si terti, DNA unde esti???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Iulie 2015, 00:12

valiza.epo • 30 Iunie 2015, 22:16 ___ procedeaza normal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează