INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Un coleg al lui Mbappe știe unde va ajunge atacantul lui AS Monaco » Ce echipe i se potrivesc

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 27 martie 2017 14:34

Fundașul lui AS Monaco, Fabinho, consideră că Mbappé va ajunge în viitor la Real Madrid sau Barcelona.

Evoluțiile foarte bune din acest sezon l-au adus pe Kylian Mbappé pe radarul echipelor mari. Colegul său de la echipa din Principat, Fabinho, susține că acesta va evolua în campionatul Spaniei la Real Madrid sau Barcelona, chiar dacă are oferte și de la granzii din Premier League, printre care și Manchester United.

"Știm că mai devreme sau mai târziu el va ajunge la Real Madrid, Barcelona sau un alt club de acest nivel. Dar pană atunci ne vom bucura de prezența lui la Monaco. Mbappe este extraordinar. Pentru un jucător de 18 ani, el are o astfel de maturitate atât pe teren cât și în afara acestuia. Joacă un rol decisiv și a marcat o mulțime de goluri“, a declarat Fabinho pentru brazilienii de la Chuteira F.C.

În vârstă de 18 ani, Mbappe este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 10 milioane de euro. Acesta mai are contract cu gruparea din Ligue 1 până în iulie 2019.

32 de partide a jucat francezul în acest sezon în toate competițiile, acesta reușind 19 goluri și 11 assist-uri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează