INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Un fan din Anglia a câștigat un pariu după 7 ani! Cum i-a adus bani transferul lui Rooney

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2017 10:50

Un fan Manchester City, care pariase acum 7 ani că atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, se va întoarce la Everton a câștigat 2.000 de lire sterline, cu care își va duce mireasa în concediu.

Transferul lui Wayne Rooney de la Manchester United la Everton l-a făcut de două ori fericit pe un fan al lui City. O dată pentru că marea rivală a pierdut un jucător de top. Și nu în ultimul rând fiindcă el a încasat astfel niște bani cu care intenționează să-și finanțeze luna de miere, după nunta programată în august.

În urmă cu 7 ani, Jordon Fawcett pariase 20 de lire sterline că atacantul de 31 de ani se va întoarce într-o bună zi la Liverpool. Ceea ce, la o cotă de 100:1, i-a adus un câștig de 2.000 de lire sterline, adică 2.271 de euro.

Fawcett, 33 de ani, și-a amintit de biletul jucat atunci, dar nu l-a mai găsit: "Îl pusesem într-o cutie de-a mamei și s-a rătăcit când m-am mutat". A avut însă noroc că responsabilii casei de pariuri BetFred i-au acceptat o hârtie scrisă de mână drept probă și i-au plătit pe loc. 

"Când am jucat acel bilet, în 2010, se vorbea despre un posibil transfer al lui Rooney la Barcelona sau la City. Dar eu n-am crezut nicio clipă" Jordon Fawcett, fan Manchester City 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează