INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Un fost antrenor al lui CFR a promovat în Serie A!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 22:39

Astăzi s-a disputat ultima etapă din Serie B, iar italienii au aflat numele a doua din cele trei echipe care vor promova în prima ligă.

Sassuolo şi Verona au terminat pe primele două locuri, asigurîndu-şi deja un loc în Serie A, în timp ce Livorno, Empoli, Novara şi Brescia vor evolua într-un baraj pentru a determina ultima echipă promovată.

Liga 1 va avea din nou un reprezentant printre antrenori în Serie A în acest an. După ce Cristiano Bergodi a antrenat-o pe Pescara în acest an, fiind demis după 14 partide la cîrma echipei, vine şi rîndul lui Andrea Mandorlini să îşi încerce norocul în prima ligă italiană.

Fostul antrenor al celor de la CFR a obţinut cu Verona un egal împotriva lui Empoli, 0-0, care i-a garantat echipei sale locul doi şi promovarea directă. Mandorlini a antrenat-o pe CFR între 2009 şi 2010, perioadă în care a cîştigat titlul, Cupa României şi Supercupa României. A fost demis la începutul sezonului 2010/2011, deşi calificase echipa în grupele Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sorinescu
sorinescu  •  19 Mai 2013, 13:34
Postat de ko-ko pe 19 Mai 2013, 00:10

Cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR-ul. Probabil n-a fost suficient de bine inteles si sprijinit de cei din conducere. Ma bucur pentru rezultatele lui din Serie B. Un tactician de 5 stele.

corect !

buzucm
buzucm  •  19 Mai 2013, 00:26

de la cfr a plecat la verona. in primul sezon a promovat in serie b, sezonul trecut a ratat promovarea la baraj, iar acum a promovat evitand play-offul. ambele echipe promovate direct sunt o mare surpriza pentru acest sezon de serie b

ko-ko
ko-ko  •  19 Mai 2013, 00:10

Cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR-ul. Probabil n-a fost suficient de bine inteles si sprijinit de cei din conducere. Ma bucur pentru rezultatele lui din Serie B. Un tactician de 5 stele.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close