INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Un fost antrenor al Stelei ar putea-o antrena pe Inter Milano!

Inter Milano, foto: reuters
Inter Milano, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 27 octombrie 2016 11:19

Cum Inter Milano e pe locul 10 în Serie A, Frank de Boer are zilele numărate la Inter, în ciuda victoriei cu 2-1 repurtată miercuri seara în fața lui Torino.

  • Printre numele vehiculate în presă pentru a-l înlocui pe olandez se află Laurent Blanc, Leonardo sau chiar Walter Zenga;

Se pare că actualul antrenor al ”nerrazzurilor” are soarta pecetluită, iar vineri Consiliul de Administrație al lui Inter va lua o decizie în privința noului antrenor. În mod normal, decizia ar putea veni din partea noului șef, Zhang Jundong, acționarul majoritar al firmei Suning, care a preluat formația italiană.

Fostul președinte al lui Inter, Massimo Moratti, a rămas consilier al chinezilor și îl propune pe Leonardo să-i ia locul lui Frank de Boer. În schimb, stafful clubului, format din Gardini, Ausilio și Zanetti se gândește la un antrenor autohton, precum Mandorlini, Pioli, Guidolin sau Walter Zenga, potrivit Gazzetta dello Sport.

Un alt nume anunțat de presă este francezul Laurent Blanc, fostul manager al lui Paris Saint-Germain, care tergiversează tratativele cu echipa de pe ”San Siro”, în speranța obținerii unui contract cu Manchester United, în cazul în care Jose Mourinho ar fi demis de pe banca ”diavolilor roșii”.

Francesco Guidolin, în vârstă de 61 de ani, este o altă variantă pentru clubul ”nerrazzurilor”. Fostul manager al lui Swansea City a avut o experiență bogată în Italia, unde a antrenat 13 cluburi, printre ele numărându-se Udinese și Palermo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2016, 11:40

Dupa umila mea parere Zenga ar merita o atentie din partea clubului unde a fost portar vreme de 'un secol' ... Dar cu chinezii astia, nu sti niciodata la ce sa te astepti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează