INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Un fost câștigător al Cupei Campionilor trage alarma în Brazilia: ”Vom crea un monstru cu Neymar”

Neymar a primit un cartonaș galben după ce l-a lovit pe Nacho peste picioare, de la spate FOTO Reuters
Neymar a primit un cartonaș galben după ce l-a lovit pe Nacho peste picioare, de la spate FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 09:44

Walter Casagrande, 54 de ani, campionul Europei cu Porto în 1987, afirmă: ”Ceea ce mă deranjează e că majoritatea fanilor și jurnaliștilor continuă să-l pupe în fund chiar și când face prostii”.

Jocul lui Neymar cu PSG și, mai ales, reacțiile sale nervoase împotriva Realului au declanșat reacții furibunde în Brazilia. Dacă mulți l-au apărat pe starul Seleção, criticând dur arbitrajul, în schimb, unii au fost deranjați de comportamentul său.

Walter Casagrande, 54 de ani, fost internațional brazilian, care a câștigat Cupa Campionilor cu Porto (1987) și care a jucat 6 ani în Italia (Ascoli și Torino), l-a pus la zid pe Neymar.

"Ceea ce mă deranjează e că majoritatea fanilor și jurnaliștilor continuă să-l pupe în fund chiar și când face prostii. Nu e prima oară când se poartă anormal în colectiv. La Madrid, a luat un cartonaș galben în prima repriză și putea fi eliminat în cea de-a doua", a declarat Casagrande la SportTV, avertizând: "Ar fi dezastruos să reacționeze astfel la Mondial. Vom crea un monstru cu Neymar".

"Vulturii se hrănesc cu cadavrele învinșilor"

Tatăl fotbalistului și impresarul lui, Neymar sr, a comentat acid atacul lui Casagrande: "Într-un război, există cei care se hrănesc din victorii și cei care, ca vulturii, se hrănesc cu cadavrele învinșilor".

"Unii îl consideră un geniu pe Neymar, dar nu are calitățile lui Messi, Maradona sau Cristiano Ronaldo, care pot câștiga un meci în orice moment"
Walter Casagrande, fost internațional brazilian

"Fiul meu se luptă în fotbal de când e mic, e însă mereu loial, evitând întotdeauna vulturii, care sunt tot mai puternici"
Neymar sr, tatăl starului lui PSG

19 selecții a adunat Casagrande la naționala Braziliei, marcând nouă goluri; a jucat la CM 1986


Casagrande este acum comentator sportiv la O Globo și moderează emisiunea Rock Bola, la Rádio Rock

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează