INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un fost finalist în Champions League cu Liverpool a semnat cu echipă din liga a 7-a!

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat vineri, 28 iulie 2017 22:41

Acum 10 ani a debutat la Liverpool, în finala UCL pierdută cu AC Milan, iar acum va juca în liga de amatori Bostik Premier League.

Este vorba de fostul jucător a lui Arsenal și Liverpool Jermain Pennant, care a acceptat o înțelegere cu clubul Billericay Town care evoluează în Liga a 7-a.

În vârstă de 34 de ani, Pennant a semnat un contract valabil pe doi ani. Jucătorul care a fost pus pe liber de Bury la sfârșitul sezonului trecut va lua un salariu săptămânal de 3.000 lire într-p ligă în care media salarului săptămânal este de 200 lire.

Echipa este patronată de Glenn Tamplin, care a spus recent că a cheltuit 2 milioane lire pentru club, și are are o cotă de 1.10 la casele de pariuri pentru câștigarea campionatului în acest sezon.

Pennant este cel mai recent fost jucător din Premier League care se alătură clubului, după Konchesky și Jamie O'Hara. Pennant a fost în probe vara asta la Hibernian, dar antrenorul Neil Lennon și-a pierdut interesul pentru el în urmă cu ceva timp.

Pennant este pregătit să-și facă debutul la echipă în amicalul cu Leyton Orient, de sâmbătă. De când a semnat cu Arsenal la 15 ani, venind de la Notts County, cariera lui a avut multe schimbări și întorsături. A mai jucat la Zaragoza, Stoke City, Pune City, Wigan, Tampines Rovers.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează