INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un fost fotbalist al lui Real este aproape de a deveni coleg cu Florentin Matei » Pe cine au pus ochii croații de la Rijeka!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 19 februarie 2017 11:42

Legendarul jucător al lui Chelsea, Michael Essien, este aproape de un transfer în prima ligă croată la NK Rijeka.

Conform Radio Rijeka, jucătorul care în ultima perioadă potrivit fotografiilor postate pe o rețea de socializare s-a antrenat cu Chelsea Londra, ar urma să semneze cu NK Rijeka în perioada imediat următoare. Rijeka este lider în campionatul croat, la 3 puncte în fața ocupanta locului secund, Dinamo Zagreb.

Acesta este liber de contract după despărțirea de Panathinaikos Atena. El a avut o perioadă slabă cauzată de o accidentare la picior. În ciuda faptului că a fost cel mai bine plătit jucător din lot, el a evoluat doar în 15 partide pentru formația greacă. Acest lucru i-a determinat pe conducătorii "verzilor" să rezilieze unilateral contractul cu fostul internațional ghanez.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani nu a fost de acord, fapt pentru care a intentat un proces împotriva clubului grec prin care solicită 550000 de lire sterline, despăgubiri pentru modul cum i-a fost reziliat contractul.

În cazul în care ar semna cu formația croată, Essien ar deveni coleg cu fostul jucător al Stelei, Florentin Matei, care a semnat în urmă cu un an un contract cu campioana en-titre.

În cariera sa de jucător, Essien a mai evoluat pentru echipe ca Real Madrid, Olympique Lyon sau Chelsea. La formația britanică a evoluat timp de 8 sezoane, cucerind printre altele 2 titluri naționale și UEFA Champions League.

Pentru naționala Ghanei a evoluat între 2002-2014 și a bifat 58 de partide, marcând 9 goluri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează