INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost jucător al lui Real Madrid povestește prima înfruntare cu Messi: "Ne-a zdrobit, eram îngroziți!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 15:20

Sâmbătă, Barcelona primește vizita lui Espanyol, în etapa a III-a din LaLiga. Esteban Granero, 30 de ani, în prezent la Espanyol, și-a amintit când l-a întâlnit prima oară pe Lionel Messi.

Granero, jucător crescut la academia lui Real Madrid, își amintește că argentinianul l-a impresionat în urmă cu 15 ani, când s-au înfruntat prima dată.

"Îl cunosc de când aveam 15 ani. Am fost cu juniorii Madridului la un turneu la Villarreal și eram cazați la același hotel cu Barça. Mă înțelegeam bine cu cei cu care mă întâlneam la națională: Pique, Marc Valiente, Fabregas... M-am intersectat cu Pique la hotel. Noi, pe vremea aia, câștigam mereu și Pique m-a văzut, m-a luat deoparte și mi-a zis: «Anul ăsta câștigăm noi!»
Pe naiba, nici gând!, i-am zis. El a insistat: «Ba da, pentru că avem un fotbalist nou și e foarte bun»

Am întrebat cine, la care Pique mi-a zis: «Uite-l acolo!»

Mi-a arătat un copil mic de înălțime, foarte mic. Stătea singur pe marginea piscinei, cu picioarele în apă, părea pierdut în lumea lui.

Pique e un tip glumeț, mereu a fost, așa că m-am gândit că râdea de mine. Era prima dată când îl vedeam pe Messi", rememorează Granero.

Pique nu se înșelase: "La următorul meci dintre Barcelona și Madrid, Messi ne-a zdrobit, ne-a bătut de unul singur. A fost 3-0 pentru Barça. La orice fază știa unde să stea ca să primească mingea. Știa cum să o păstreze, era spectaculos. Foarte mic de înălțime, dar puternic precum o stâncă. Felul în care ținea mingea parcă legată de piciorul lui era fabulos, o nebunie, era cu adevărat imposibil să-l deposedezi. Te marca să-l vezi jucând, te speria, eram îngroziți de ceea ce putea să devină. Și acum, 15 ani mai târziu, când îl văd pe teren mă gândesc: la naiba, e încă aici!", a declarat Granero în presa spaniolă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  09 Septembrie 2017, 22:28

Alibec ala starneste numai hohote de ras cand incearca sa alerge..baa,asta mananca un porc la masa

eugen76_pan
eugen76_pan  •  09 Septembrie 2017, 22:27

acum poate ati inceles de ce umflatii si la propriu si la figurat ALIBEC si Budescu nu joaca la nationala

th3dog
th3dog  •  09 Septembrie 2017, 11:22

GOAT de la 15 ani

Vezi toate comentariile (9)
Comentează