INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost jucător de la Real Madrid face dezvăluiri şocante: "Eram alcoolic, beam până cădeam la pământ"

Cicinho (dreapta) în perioada în care juca la Madrid (foto: Guliver/Getty Images)
Cicinho (dreapta) în perioada în care juca la Madrid (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 22:07

Cicinho, fostul fundaş lateral de la Real Madrid şi AS Roma, a oferit un interviu pentru Fox Sports în care a dezvăluit că a avut numeroase probleme cu alcoolul, mai ales în perioada petrecută la formaţia din capitala Spaniei.

Brazilianul a ajuns la Real în 2006, după transferul de la Sao Paolo, şi a avut parte de un an şi jumătate destul de bun în tricoul formaţiei blanco, chiar dacă era dependent de alcool, lucru recunoscut chiar de acesta.

"Eram alcoolic. Nu eram capabil să beau o singură bere. Beam până cădeam la pământ. Iar când am ajuns la Real Madrid, situaţia a scăpat de sub control. Beam foarte mult, dar doar noaptea. Forma bună pe care o aveam mă ajuta să trec peste problema aceasta", a declarat sud-americanul pentru Fox Sports, citat de Marca.

32 de partidea evoluat Cicinho în tricoul Realului, reuşind să înscrie de 3 ori

 Cicinho a mai povestit că se folosea de alcool pentru a alina durerea provocată de tatuajele pe care şi le-a făcut în acea perioadă, lucru regretat în momentul de faţă.

"Regret tot ce s-a întâmplat şi faptul că nu am cerut sfatul nimănui. Astfel de lucruri nu-ţi vindecă depresia, ba chiar rişti să devii şi mai deprimat. Nu mă simt bine cu tatuajele pe care le am, le-am făcut doar când mă aflam sub influenţa alcoolului. Beam pentru că uram durerea provocată de tatuaje. Credeam că mă vor ajuta şi îmi vor aduce pacea, dar nu a fost aşa. Mă imaginam ajuns la 60 de ani, mâncând tort, fiind acoperit în tatuaje", a mai spus acesta.

2 trofeea câştigat Cicinho în Europa: titlul în Primera Division, cu Real Madrid, în sezonul 2006/2007 şi Cupa Italiei, cu AS Roma, în sezonul 2007/2008.

După despărţirea de Real, Cicinho a fost cumpărat de AS Roma, pentru 9 milioane de euro. După două sezoane şi jumătate petrecute în Italia, acesta a fost împrumutat la mai multe echipe, precum Sao Paulo, Villareal sau Sport Recife.

Ultima echipă la care a evoluat fundaşul brazilian a fost Sivasspor, în Turcia, unde şi-a încheiat contractul la finalul sezonului trecut.

sursa: marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10154099813529868
Cami Nebi  •  01 Aprilie 2017, 23:11

Articol publicat cu multi ani in urma,modificat acum pe ici pe colo.Demirel Nebi.

ortega
ortega  •  01 Aprilie 2017, 23:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează