INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Un fost jucător din Germania face dezvăluiri despre plecarea lui Kroos de la Bayern + Cum l-a dezamăgit Rummenigge

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 15:44

Fostul coechipier al lui Kroos de la Leverkusen, Stefan Reinartz, a dezvăluit într-un interviu pentru Die Welt motivul pentru care Toni a părăsit Bayern.

De mult timp, acesta este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume şi nu ar fi reuşit asta fără colegii de echipă de la Real Madrid. Echipa madrilenă a făcut o înţelegere cu bavarezii pentru suma de 25 milioane euro, chiar dacă valoarea sa pe piaţa transferurilor era şi atunci mult mai mare, la ora actuală fiind de 70 milioane euro.

Stefan Reinartz dezvăluie pentru prima dată detalii despre eşecul negocierilor dintre Kroos şi Bayern: „A fost vorba de bani.” Bayern i-a făcut o ofertă lui Kroos, dar acesta nu a fost mulţumit. Se pare că mijlocaşul dorea să primească cel puţin cât colegul său care venise cu un an înainte: „Toni ştia cât câştiga Mario Götze. Toni şi Mario erau aproape egali, dar Bayern nu voia să-i plătească lui Toni mai mult de 10 milioane euro”.

Rummenigge a spus atunci că Toni Kroos nu este un jucător de clasă mondială ca Götze și Robben: „Toni ştia că el era un jucător de clasă mondială, aceasta a fost ruptura”, a spus Reinartz, adăugând: „Toni nu este preocupat în mod deosebit de bani. Dar el are nevoie de încrederea celorlalţi oameni.”

  Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează